Κουρειο

Ήμουν σε άγνωστο μέρος, Και μπήκα σε ένα κουρείο. Μέσα ο κόσμος, μου ήταν άγνωστος. Με πλησιάζει μια γυναίκα, φορούσε μαντήλι, μου λέει για κούρεμα ήρθες; Δώσε μου το χέρι σου, .Της έδωσα το δεξί χέρι ,άνοιξε την παλάμη μου, Και πάνω Στις γραμμές τις παλάμης ήταν μαύρες.Τις σκούπισα από το παντελόνι μου,.Και όταν τις ξαναδε, μου λέει, εσύ σε λίγο καιρό Δεν θα ανασαινεις, το κούρεμα θες.Εκεί πετάχτηκα.
Ελενη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.