Φωτιά σε σπίτι

Καθόμουν με κάποιον σε ένα οικόπεδο με χορτα διπλα από το σπιτι μ και μιλούσαμε και ελεγα για το σπιτι του αντρα μου ότι μας παίδεψε και δεν μπορούμε να το πουλήσουμε, ενώ το έχουμε πουλήσει στην πραγματικότητα, και ότι έχει ασφάλεια από πυρκαγιά να καεί να ησυχάσουμε να παρουμε τα λεφτα της ασφάλειας και μ λεει αφου ετσι θες ετσι θα γίνει και έβαλε φωτιά στα χόρτα και πηρε φωτιά όλο το χωράφι και άρχισε να καίγεται το πατρικο σπιτι της μαμας μ στο χωριο της, που είναι 80 χλμ μακριά. μπηκα μέσα στ σπιτι γρήγορα γρήγορα και ήταν η μαμα μ ο μπαμπας η θεια και ο παππούς μ( ο παππούς μ έχει πεθάνει) . Πήρα τον παππού και του φώναζα ελα πάμε έξω θα καούμε και τραβούσα και τη θεία ενω μάζευε πράγματα... την τράβηξα τελικά με τη μαμα και τον μπαμπά έξω και κάηκε το σπιτι και γύρισε η θεια και μ ειπε και τωρα που δεν πρόλαβα να πάρω την ταυτότητα μ τι θα κάνω? Και άρχισε ο παππούς να της φωνάξει κ ξυπνησα.
Άννα Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.