Μεγάλα σπίτια

Καλημέρα εδώ και καιρό βλέπω παρόμοιο όνειρο συνέχεια. Ότι είμαι σπίτι μου (όχι αυτό που μένω τώρα κάποιο άλλο διαφορετικό κάθε φορά) και συνεχώς ανακαλύπτω και άλλα δωμάτια. Συνήθως είναι παλιά και γεμάτα πράγματα από τους προηγούμενους ενοίκους.
Ιωάννα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.