το αμαξι μου αναποδα απο επιθεση το βρηκα ενω πηγα να παρω λιγη βενζινη να την προσφερω

ειδα οτι πηγα στο σημειο που ειχα παρκαρει το αμαξι μου και το βρηκα ανποδογυρισμενο , μαλλον ειχε δεχθει μαζι με δυο αλλα επιθεση , το κοιταζα απελπισμενη να διαπιστωσω αν ειχε παθει βλαβη απο κατω ειχα παει εκει γιατι ο αντρας μιας γνωστης μου ζητησε να του δωσω λιγη βενζινη και παρολο που δεν ειχα πολυ πηγα να του δωσω λιγη και αντικρυσα αυτη την απελπιστικη εικονα
κον

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.