Άρρωστη γάτα άσπρη

Είδα πως ήμουν σπίτι μου και είχα αγκαλιά μία άσπρη γάτα που έβγαζε σκουλήκια και τσιμπούρια απο το κεφάλι της,απο κάτι εξογκώματα που τα πίεζα για να τα βγάλω, αλλά δεν σταματούσε όλο αυτό και έκλαιγα.
Γλυκερία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.