Κορίτσι έπεσε από το παράθυρο

Καλημέρα σας, είδα σήμερα το πρωί στον ύπνο μου πώς κοιτούσα από το παράθυρο έξω μαζί με ενα κορίτσι που αυτό είναι Ελλάδα τώρα είναι παντρεμένη,στον ύπνο μου την είδα μικρή περίπου 5 χρόνων.. κοιτούσαμε από το παράθυρο έξω κ αυτή ξαφνικά γλίστρησε κ έπεσε κάτω..το ειπα στη μάνα της πού καθόταν στο σαλόνι κ αυτή έδειξε πώς δεν νοιάστηκε καθόλου για την κόρη της,αν χτύπησε η όχι, ήταν αδιαφορη..μου έλεγε, ότι αν χτυπήσει θα ξανασηκωθεί πάλι κ αν πέθανε θα τη δουν οι άλλοι από κάτω.. εγώ της είπα ότι δεν άκουσα κλάμα καθόλου..μετα από λίγο έρχεται η κόρη τής μέσα κ μας λέει ότι χτύπησα τον αυχένα με πονάει κ κρατούσε τον αυχαινα.. είπε ότι καθώς έπεσα μου έφυγε το παπούτσι,δε θυμάμαι κ πολλές λεπτομέρειες...
Βαλεντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.