Παλιες συνάντησεις

Είδα μια κοντινή φίλη μου που έχουμε να βρεθούμε κοντά 10 χρόνια να μου λέει ότι έχει ένα κουτί με όλες μας τις αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Ελεγε κι άλλα, όμως δεν μπορούσα να την ακούσω. Πάντως έκλαιγα από χαρά. Όσο εκείνη μου μιλούσε, με είχε αγκαλια ένας παλιός μου φίλος που δεν γνωρίζονταν με εκεινη. Ο φίλος υπήρξε φλερτ κι απο πλευράς μου κι από πλευράς του για 3 χρόνια χωρίς τελικά να εκδηλωθεί κανείς μας. Με κράταγε αγκαλιά και ήταν σιωπηλός αλλά χαμοαγελαστός. Στο βάθος ήταν και οι γονείς μου που τον κοιτούσαν επικριτικά και ψιθύριζαν μεταξύ τους με απορία.
Μίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;