Κάτι περίεργο

Ήμουν σε ένα ξενοδοχείο με μεγάλη παρέα και το βράδυ που πέσαμε για ύπνο ήρθε ένα παλιός συμμαθητής μου (που πάντα τσακωνομασταν πάρα πολύ στο σχολείο) και με φίλησε και τον φίλησα και εγώ και ήταν μια στιγμή με πολύ πάθος το χειρότερο ήταν ότι εγώ στην πραγματικότητα την ώρα που κοιμόμουν ένιωσα μέσα στον ύπνο μου ότι κάποιος με φίλησε και ξύπνησα. Να υπογραμμισω πως έχω να δω αυτό το αγόρι από το 2013
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.