Παπάς

Είδα τον Ιωάννη Χαλκίτη παπά της ενορίας μας που έχει φύγει από τη ζωή περίπου πριν 4 χρόνια. Είχα πάει εκκλησία με την μικρή μου κόρη η οποία ήταν μικρή στο όνειρο.Κανονικα είναι 16 χρόνων. Ξαφνιάστηκα όταν τον είδα στην εκκλησία φορούσε ανοιχτόχρωμα άμφια νομίζω λευκά με κάποιες λεπτομέρειες χρωματιστές. Πήγα να κοινωνία την κόρη μου και αφού κοινωνίας κάθησα στην αριστερή μεριά της εκκλησίας στις μπροστινές θέσεις. Όπως έβγαινε ο παπάς από την αριστερή θύρα του ιερού πετούσε λουλούδια μαδισμενα (όπως μαδαμε τα τριαντάφυλλα) ήταν διάφορα λουλούδια χρωματιστά .όπως τα πετούσε έπιασα πολύ λίγα και τα μύριζα μόλις έφτασε δίπλα είδε που τα μύριζα και μου λέει πάρε κι αλλά και μου έδωσε μια χούφτα. Ένιωθα αγαλλίαση κατά κάποιο τρόπο (τα λουλούδια πρέπει να ήταν από τον επιτάφιο της μεγάλης Παρασκευής ) σε κάποιες ενορίες τα βγάζουν και τα πετάνε στον κόσμο.Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σας.
Μαιρη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.