Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Παπάς

Είδα τον Ιωάννη Χαλκίτη παπά της ενορίας μας που έχει φύγει από τη ζωή περίπου πριν 4 χρόνια. Είχα πάει εκκλησία με την μικρή μου κόρη η οποία ήταν μικρή στο όνειρο.Κανονικα είναι 16 χρόνων. Ξαφνιάστηκα όταν τον είδα στην εκκλησία φορούσε ανοιχτόχρωμα άμφια νομίζω λευκά με κάποιες λεπτομέρειες χρωματιστές. Πήγα να κοινωνία την κόρη μου και αφού κοινωνίας κάθησα στην αριστερή μεριά της εκκλησίας στις μπροστινές θέσεις. Όπως έβγαινε ο παπάς από την αριστερή θύρα του ιερού πετούσε λουλούδια μαδισμενα (όπως μαδαμε τα τριαντάφυλλα) ήταν διάφορα λουλούδια χρωματιστά .όπως τα πετούσε έπιασα πολύ λίγα και τα μύριζα μόλις έφτασε δίπλα είδε που τα μύριζα και μου λέει πάρε κι αλλά και μου έδωσε μια χούφτα. Ένιωθα αγαλλίαση κατά κάποιο τρόπο (τα λουλούδια πρέπει να ήταν από τον επιτάφιο της μεγάλης Παρασκευής ) σε κάποιες ενορίες τα βγάζουν και τα πετάνε στον κόσμο.Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σας.
Μαιρη

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.