Παπάς

Είδα τον Ιωάννη Χαλκίτη παπά της ενορίας μας που έχει φύγει από τη ζωή περίπου πριν 4 χρόνια. Είχα πάει εκκλησία με την μικρή μου κόρη η οποία ήταν μικρή στο όνειρο.Κανονικα είναι 16 χρόνων. Ξαφνιάστηκα όταν τον είδα στην εκκλησία φορούσε ανοιχτόχρωμα άμφια νομίζω λευκά με κάποιες λεπτομέρειες χρωματιστές. Πήγα να κοινωνία την κόρη μου και αφού κοινωνίας κάθησα στην αριστερή μεριά της εκκλησίας στις μπροστινές θέσεις. Όπως έβγαινε ο παπάς από την αριστερή θύρα του ιερού πετούσε λουλούδια μαδισμενα (όπως μαδαμε τα τριαντάφυλλα) ήταν διάφορα λουλούδια χρωματιστά .όπως τα πετούσε έπιασα πολύ λίγα και τα μύριζα μόλις έφτασε δίπλα είδε που τα μύριζα και μου λέει πάρε κι αλλά και μου έδωσε μια χούφτα. Ένιωθα αγαλλίαση κατά κάποιο τρόπο (τα λουλούδια πρέπει να ήταν από τον επιτάφιο της μεγάλης Παρασκευής ) σε κάποιες ενορίες τα βγάζουν και τα πετάνε στον κόσμο.Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σας.
Μαιρη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Αν στο όνειρό σου παρατηρείς το γαλαξία, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.