Παπάς

Είδα τον Ιωάννη Χαλκίτη παπά της ενορίας μας που έχει φύγει από τη ζωή περίπου πριν 4 χρόνια. Είχα πάει εκκλησία με την μικρή μου κόρη η οποία ήταν μικρή στο όνειρο.Κανονικα είναι 16 χρόνων. Ξαφνιάστηκα όταν τον είδα στην εκκλησία φορούσε ανοιχτόχρωμα άμφια νομίζω λευκά με κάποιες λεπτομέρειες χρωματιστές. Πήγα να κοινωνία την κόρη μου και αφού κοινωνίας κάθησα στην αριστερή μεριά της εκκλησίας στις μπροστινές θέσεις. Όπως έβγαινε ο παπάς από την αριστερή θύρα του ιερού πετούσε λουλούδια μαδισμενα (όπως μαδαμε τα τριαντάφυλλα) ήταν διάφορα λουλούδια χρωματιστά .όπως τα πετούσε έπιασα πολύ λίγα και τα μύριζα μόλις έφτασε δίπλα είδε που τα μύριζα και μου λέει πάρε κι αλλά και μου έδωσε μια χούφτα. Ένιωθα αγαλλίαση κατά κάποιο τρόπο (τα λουλούδια πρέπει να ήταν από τον επιτάφιο της μεγάλης Παρασκευής ) σε κάποιες ενορίες τα βγάζουν και τα πετάνε στον κόσμο.Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σας.
Μαιρη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.