Ο σκύλος μου

Εγώ πάντως ήμουν για φορντηστιριο μαθηματικών σε ένα άλλο μέρος και όταν σχόλασα έφυγα με τα πόδια να πάω σπίτι και συνεχώς έχανα τον δρόμο δεν μπορούσα να βρω τον σωστό δρόμο να πάω σπίτι όλο γυρνούσα πίσω στο φροντιστήριο μετά από ώρα έφτασα σπίτι και είδα τον σκύλο μου τα τρέμει και τον πήρα αγκαλιά και συμηδητοποιω ότι δεν έχει το λουρί του και είπα ότι δνε θα τον αφήσω γιατί κάτω στο πάτωμα είχε ποντίκια αλλά για κάποιο λόγο τον άφησα και μπήκα μέσα όταν άκουσα τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου να έρχονται με το αμάξι θυμήθηκα ότι είχα αφήσει το σκυλί μου και κατάλαβα ότι έφυγε μακριά και μετά όταν βγήκα έξω είδα πολλά σκυλιά που να είναι παράξενα προς τα εμένα και να προσπαθώ να βρω τον σκύλο μου
Αλίκη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.