Ο σκύλος μου

Εγώ πάντως ήμουν για φορντηστιριο μαθηματικών σε ένα άλλο μέρος και όταν σχόλασα έφυγα με τα πόδια να πάω σπίτι και συνεχώς έχανα τον δρόμο δεν μπορούσα να βρω τον σωστό δρόμο να πάω σπίτι όλο γυρνούσα πίσω στο φροντιστήριο μετά από ώρα έφτασα σπίτι και είδα τον σκύλο μου τα τρέμει και τον πήρα αγκαλιά και συμηδητοποιω ότι δεν έχει το λουρί του και είπα ότι δνε θα τον αφήσω γιατί κάτω στο πάτωμα είχε ποντίκια αλλά για κάποιο λόγο τον άφησα και μπήκα μέσα όταν άκουσα τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου να έρχονται με το αμάξι θυμήθηκα ότι είχα αφήσει το σκυλί μου και κατάλαβα ότι έφυγε μακριά και μετά όταν βγήκα έξω είδα πολλά σκυλιά που να είναι παράξενα προς τα εμένα και να προσπαθώ να βρω τον σκύλο μου
Αλίκη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.