Ο σκύλος μου

Εγώ πάντως ήμουν για φορντηστιριο μαθηματικών σε ένα άλλο μέρος και όταν σχόλασα έφυγα με τα πόδια να πάω σπίτι και συνεχώς έχανα τον δρόμο δεν μπορούσα να βρω τον σωστό δρόμο να πάω σπίτι όλο γυρνούσα πίσω στο φροντιστήριο μετά από ώρα έφτασα σπίτι και είδα τον σκύλο μου τα τρέμει και τον πήρα αγκαλιά και συμηδητοποιω ότι δεν έχει το λουρί του και είπα ότι δνε θα τον αφήσω γιατί κάτω στο πάτωμα είχε ποντίκια αλλά για κάποιο λόγο τον άφησα και μπήκα μέσα όταν άκουσα τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου να έρχονται με το αμάξι θυμήθηκα ότι είχα αφήσει το σκυλί μου και κατάλαβα ότι έφυγε μακριά και μετά όταν βγήκα έξω είδα πολλά σκυλιά που να είναι παράξενα προς τα εμένα και να προσπαθώ να βρω τον σκύλο μου
Αλίκη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.