Ο σκύλος μου

Εγώ πάντως ήμουν για φορντηστιριο μαθηματικών σε ένα άλλο μέρος και όταν σχόλασα έφυγα με τα πόδια να πάω σπίτι και συνεχώς έχανα τον δρόμο δεν μπορούσα να βρω τον σωστό δρόμο να πάω σπίτι όλο γυρνούσα πίσω στο φροντιστήριο μετά από ώρα έφτασα σπίτι και είδα τον σκύλο μου τα τρέμει και τον πήρα αγκαλιά και συμηδητοποιω ότι δεν έχει το λουρί του και είπα ότι δνε θα τον αφήσω γιατί κάτω στο πάτωμα είχε ποντίκια αλλά για κάποιο λόγο τον άφησα και μπήκα μέσα όταν άκουσα τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου να έρχονται με το αμάξι θυμήθηκα ότι είχα αφήσει το σκυλί μου και κατάλαβα ότι έφυγε μακριά και μετά όταν βγήκα έξω είδα πολλά σκυλιά που να είναι παράξενα προς τα εμένα και να προσπαθώ να βρω τον σκύλο μου
Αλίκη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.