Αυτοκτονια

Καλησπερα είναι λίγο μπερδεμενω.Είδα τον πρώην μου να είμαστε μαζί αλλά όπως με τις προηγούμενες συνθήκες δηλ. Να τσακωνόμαστε να μην θέλει ο ένας τον άλλον .είδα να είμαι με τα αδέρφια μου τα παιδιά μουπερδεμενες καταστάσεις αυτό που ήταν πολύ έντονο όμως ήταν ότι μου χτύπησε ο πρώην την πόρτα κρατούσε δυο μαχαίρια και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα να με σκοτώσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε μετά ξαφνικά το βλέπω καθιστό να κρατάει ένα όπλο να το τοποθετεί μέσα στο παντελόνι του και να αυτοκτονεί ύστερα έμαθα ότι πέθανε και η μικρή μου μου λέει τώρα κρίμα ήθελα να τον δω πολύ περδεμενα πολύ.πριν με κυνηγούσε με τα παιδιά και τρέχαμε να του κρυφτούμε και ξαφνικά βρίσκομαι σε αίθουσα δικαστηρίου για την αυτοκτονια του πρώην μαζί με τα παιδιά και κάπως έτσι με πολύ δυσκολία ξύπνησα
Ποπη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.