Αυτοκτονια

Καλησπερα είναι λίγο μπερδεμενω.Είδα τον πρώην μου να είμαστε μαζί αλλά όπως με τις προηγούμενες συνθήκες δηλ. Να τσακωνόμαστε να μην θέλει ο ένας τον άλλον .είδα να είμαι με τα αδέρφια μου τα παιδιά μουπερδεμενες καταστάσεις αυτό που ήταν πολύ έντονο όμως ήταν ότι μου χτύπησε ο πρώην την πόρτα κρατούσε δυο μαχαίρια και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα να με σκοτώσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε μετά ξαφνικά το βλέπω καθιστό να κρατάει ένα όπλο να το τοποθετεί μέσα στο παντελόνι του και να αυτοκτονεί ύστερα έμαθα ότι πέθανε και η μικρή μου μου λέει τώρα κρίμα ήθελα να τον δω πολύ περδεμενα πολύ.πριν με κυνηγούσε με τα παιδιά και τρέχαμε να του κρυφτούμε και ξαφνικά βρίσκομαι σε αίθουσα δικαστηρίου για την αυτοκτονια του πρώην μαζί με τα παιδιά και κάπως έτσι με πολύ δυσκολία ξύπνησα
Ποπη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η παρουσία αστυνομίας συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.