Δύο άντρες

Είδα στο ονειρο μου οτι μπήκαν δυο άντρες στο σπίτι του φίλου μου κ τον χτύπησε ο ένας στον κεφάλι κ έπεσε κάτω και μετα απο αυτό πήρα ένα αντικείμενο στο χέρι μου κ τους χτύπησα εγώ με το αντικείμενο μια φορά τον καθέναν κ έπεσαν κάτω ετςι άνοιξα την πρώτα κ μπήκε ένας αστυνομικός με μια γυναίκα και τους έλεγα να δουν αν ειναι καλά ο φίλος μου..

Σπυριδουλα

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Σπυριδούλα, το όνειρό σου δείχνει ανησυχία για τις υποθέσεις του φίλου σου (επαγγελματικές ή οικογενειακές). Το ότι τους χτύπησες δείχνει ότι είσαι έτοιμη να βάλεις τα χέρια σου στη φωτιά για εκείνον και τον νοιάζεσαι πολύ.

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Τα χόρτα είναι μια βασική τροφή για τον άνθρωπο από τότε που έμαθε να μαγειρεύει. Τι εξήγηση δίνει όμως ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας χόρτα;

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.