Δύο άντρες

Είδα στο ονειρο μου οτι μπήκαν δυο άντρες στο σπίτι του φίλου μου κ τον χτύπησε ο ένας στον κεφάλι κ έπεσε κάτω και μετα απο αυτό πήρα ένα αντικείμενο στο χέρι μου κ τους χτύπησα εγώ με το αντικείμενο μια φορά τον καθέναν κ έπεσαν κάτω ετςι άνοιξα την πρώτα κ μπήκε ένας αστυνομικός με μια γυναίκα και τους έλεγα να δουν αν ειναι καλά ο φίλος μου..

Σπυριδουλα

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 10 μήνες

Σπυριδούλα, το όνειρό σου δείχνει ανησυχία για τις υποθέσεις του φίλου σου (επαγγελματικές ή οικογενειακές). Το ότι τους χτύπησες δείχνει ότι είσαι έτοιμη να βάλεις τα χέρια σου στη φωτιά για εκείνον και τον νοιάζεσαι πολύ.

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...