Αρουραιος σκοτώνει σκύλο

Αμα δεις μεγαλο αρουραιο στον υπνο σου να δαγκωνει ενα σκυλο , να τον σκοτωνει επιτοπου....και μετα τον νεκρο σκυλο να βλεπεις για γατα...... τι ειναι.....
Γιαννης

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Γιάννη, ο αρουραίος και γενικά τα ποντίκια είναι οιωνοί για προβλήματα ή άγχος. Το ότι δάγκωσε και σκότωσε τον σκύλο δείχνει ότι θα αντιμετωπίσεις διάφορα θέματα με κάποιους φίλους σου, οι οποίοι θα μπλέξουν σοβαρά και θα σε αγχώσουν.  Η γάτα στο τέλος ίσως είναι καλός οιωνός για αίσια κατάληξη.

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.