πρώην αγόρι

ειδα στον υπνο μου οτι ο πρωην μου μου ελεγε πως δεν του λειπω , δεν με θελει και δεν θελει να ξαναειμαστε μαζι... και μετα λεει ανεβηκαμε μαζι σε μια ταρατσα και γνωρισε την μαμα μου και αλληλοσυμπαθηθηκαν..
εντι

μαριος

πριν από 6 χρόνια 5 μήνες

Εγω και αν ειδα κουλο ονειρο,βλεπω πολυ συχνα κουλα ονειρα λεει οτι ημουνα στο σπιτι μου και ειδα μια ξανθια προκειται για αληθινη ιστορια μεταξυ ξυπνου και ονειρου ειδα μια ξανθια γυναικα πανω σε ενα σταυρο στην ταρατσα να κανει σεξ με ενα διασημο ηθοποιο εγω λεει καθομουν τους εβλεπα και μαλακιζομουν σορυ για την εκφραση,μετα ειδα δυο γειτονες απεναντι μου και βαζαν την σκαλα επειδη το σπιτι τους ηταν μικρο και δεν μπορουσαν να δουνε τετοιο θεαμα οποτε θελαν ενα χερακι να δουν την ταινια σαν ταινια παλια που τελος δεν εχει :P

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.