πρώην αγόρι

ειδα στον υπνο μου οτι ο πρωην μου μου ελεγε πως δεν του λειπω , δεν με θελει και δεν θελει να ξαναειμαστε μαζι... και μετα λεει ανεβηκαμε μαζι σε μια ταρατσα και γνωρισε την μαμα μου και αλληλοσυμπαθηθηκαν..
εντι

μαριος

πριν από 5 χρόνια 10 μήνες

Εγω και αν ειδα κουλο ονειρο,βλεπω πολυ συχνα κουλα ονειρα λεει οτι ημουνα στο σπιτι μου και ειδα μια ξανθια προκειται για αληθινη ιστορια μεταξυ ξυπνου και ονειρου ειδα μια ξανθια γυναικα πανω σε ενα σταυρο στην ταρατσα να κανει σεξ με ενα διασημο ηθοποιο εγω λεει καθομουν τους εβλεπα και μαλακιζομουν σορυ για την εκφραση,μετα ειδα δυο γειτονες απεναντι μου και βαζαν την σκαλα επειδη το σπιτι τους ηταν μικρο και δεν μπορουσαν να δουνε τετοιο θεαμα οποτε θελαν ενα χερακι να δουν την ταινια σαν ταινια παλια που τελος δεν εχει :P

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.