Ο πιο μεγάλος ονειροκρίτης online!

Είδα τον εαυτό μου να φοράει μια μαύρη φαρδιά μπλούζα. Τα χέρια μου ήταν πολύ αδύνατα αλλά ο κορμός μου αρκετά γεμάτος. Ξαφνικά εμφανίζεται η μαμα μου που εχει πεθανει στην πραγματικοτητα και με ρωτάει γιατί παχυνα .
Ο παππούς μου πέθανε πριν 1,5 χρόνο περίπου. Δεν τον είχα δει ούτε μία φορά στον ύπνο μου. Είδα λοιπόν ότι μπήκα στο σπίτι του, και ήταν όλη μου η οικογένεια μαζεμένη στην κουζίνα. Εκείνος καθόταν στην καρέκλα του και μου χαμογελούσε, έβαλα τα κλάματα και πήγα να τον αγκαλιάσω. Πριν όμως το κάνω, βλέπω να είναι όρθια δίπλα του η μάνα μου, η οποία στην πραγματικότητα ζει αλλά στο όνειρο κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, και έτρεξα να την αγκαλιάσω κλαίγοντας με λυγμούς. Στον παππού μου δεν μίλησα ποτέ, μετά από την αγκαλιά ξύπνησα. Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό;
Ονειρεύτηκα ό τι κοιμόμουν σπίτι μου και ξύπνησα το πρωί κρατώντας στα χέρια μου τρία δόντια μου...
Εγώ, η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαμε πάει σε ένα ξένο σπίτι για να μαγειρεψουμε. σε κάποια φάση πετάχτηκε μια νυχτερίδα και κάθισε πάνω από το φαγητό που το είχαμε στην κατσαρόλα. Εγώ άρχιζα να ούρλιαζε και πήγα προς τα πίσω αφού προσπάθησα να προστατέψω την μαμά μου μπαίνοντας μπροστά της. Η νυχτερίδα ερχόταν προς το μέρος μου. είδα χαρακτηριστικα να βγάζει ήχους και να μου δείχνει τα δόντια της με θυμό. Εγώ συνέχιζα να πανικοβαλομαι , να τσιριζω και να προσπαθώ να την διώξω. εκείνη όμως ερχόταν όλο και πιο κοντά μου.
ειδα στον υπνο μου οτι ο πρωην μου μου ελεγε πως δεν του λειπω , δεν με θελει και δεν θελει να ξαναειμαστε μαζι... και μετα λεει ανεβηκαμε μαζι σε μια ταρατσα και γνωρισε την μαμα μου και αλληλοσυμπαθηθηκαν..