Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Νυχτερίδα μέσα σε ξένο σπίτι

Εγώ, η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαμε πάει σε ένα ξένο σπίτι για να μαγειρεψουμε. σε κάποια φάση πετάχτηκε μια νυχτερίδα και κάθισε πάνω από το φαγητό που το είχαμε στην κατσαρόλα. Εγώ άρχιζα να ούρλιαζε και πήγα προς τα πίσω αφού προσπάθησα να προστατέψω την μαμά μου μπαίνοντας μπροστά της. Η νυχτερίδα ερχόταν προς το μέρος μου. είδα χαρακτηριστικα να βγάζει ήχους και να μου δείχνει τα δόντια της με θυμό. Εγώ συνέχιζα να πανικοβαλομαι , να τσιριζω και να προσπαθώ να την διώξω. εκείνη όμως ερχόταν όλο και πιο κοντά μου. Η μαμά μου έφυγε από πίσω μου και η νυχτερίδα συνέχιζε να με πλησιάζει φανερά ενοχλημένη από την παρουσία μου θέλοντας να μου κάνει κακό τσιριζε και μου έδειχνε τα δόντια της.
Μαρία4

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.