Νυχτερίδα μέσα σε ξένο σπίτι

Εγώ, η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαμε πάει σε ένα ξένο σπίτι για να μαγειρεψουμε. σε κάποια φάση πετάχτηκε μια νυχτερίδα και κάθισε πάνω από το φαγητό που το είχαμε στην κατσαρόλα. Εγώ άρχιζα να ούρλιαζε και πήγα προς τα πίσω αφού προσπάθησα να προστατέψω την μαμά μου μπαίνοντας μπροστά της. Η νυχτερίδα ερχόταν προς το μέρος μου. είδα χαρακτηριστικα να βγάζει ήχους και να μου δείχνει τα δόντια της με θυμό. Εγώ συνέχιζα να πανικοβαλομαι , να τσιριζω και να προσπαθώ να την διώξω. εκείνη όμως ερχόταν όλο και πιο κοντά μου. Η μαμά μου έφυγε από πίσω μου και η νυχτερίδα συνέχιζε να με πλησιάζει φανερά ενοχλημένη από την παρουσία μου θέλοντας να μου κάνει κακό τσιριζε και μου έδειχνε τα δόντια της.
Μαρία4

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.