Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Αράχνη

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Αν δείτε στο όνειρό σας μια μεγάλη τρομακτική αράχνη και φοβηθήκατε, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε κέρδη από τις δουλειές σας και λεφτά, αλλά ταυτόχρονα θα περάσετε από χίλιους κινδύνους και μάλιστα αν δεν προσέξετε μπορεί να χάσετε κι όσα έχετε.

Αν η αράχνη που ονειρευτήκατε ήταν κατάμαυρη με κόκκινα στίγματα ή κατακόκκινη, πρέπει να προσέξετε γιατί παραμονεύει μεγάλος κίνδυνος. Το ίδιο όνειρο μπορει να είναι προμήνυμα για θάνατο μέσα στην οικογένεια.

Αν ονειρευτείτε μια δηλητηριώδη αράχνη ταραντούλα να σας τσιμπάει, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι οιωνός ότι θα δώσετε μια μάχη την οποία θα χάσετε και οι εχθροί σας θα νικήσουν. Αν όμως δείτε ότι σκοτώνετε αυτήν την αράχνη και βγάζετε το δηλητήριο της, αυτό σημαίνει ότι τελικά θα γευτείτε την επιτυχία ύστερα από αρκετές ατυχίες.

Αν δείτε στο όνειρό σας ιστό αράχνης είναι προμήνυμα επιτυχίας. Για μια νέα γυναίκα, μπορεί να σημαίνει και μια νέα ερωτική σχέση, γάμο ή αρραβώνα.

Σχόλια3

Δημητρης

πριν από 4 μήνες 1 εβδομάδα

Γεια σας, είδα στο όνειρο μου μου ότι οδηγούσα το αυτοκίνητο μου, όπως κοίταξα δίπλα μου είδα ότι βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα και ήταν δίπλα ο γιος μου στο καρεκλάκι του, κοίταξα πάλι μπροστά το δρόμο και μετά πάλι τον γιο μου, ξαφνικά είδα ότι υπήρχε ένα ιστός αράχνης που περνούσε πάνω από το καρεκλάκι του και τελείωνε στο χέρι μου, στην αρχή μου φάνηκε ένας απλός ιστός, όταν τον κοίταξα καλύτερα είδα ότι ήταν ένας παχύς ιστός αράχνης ο οποίος είχε ένα περίεργο χρώμα, γυάλιζε και είχε ιριδίζον μωβ χρώμα, μετά είδα ότι υπήρχε πάνω και μια αράχνη, μικρή σε μέγεθος, αυτές που πηδάνε και ήταν και αυτή σε σκούρο χρώμα και ιριδίζον μωβ χρώμα, είδα ότι ο ιστός ήταν προσκολλημένος στο χέρι μου και η αράχνη ακριβός από πάνω, πήγα να τραβήξω το χέρι μου σιγά σιγά και αυτή αντί να φύγει άρχισε να κατεβαίνει προς το χέρι μου, σταμάτησα να το τραβάω και σταμάτησε και αυτή, μετά αποφάσισα να το τραβήξω πάλι και τότε κατέβηκε στο χέρι μου και με τσίμπησε, δεν τρόμαξα , πήρα το χέρι μου και είδα ότι είχε κάτι μέσα σαν κεντρί, άρχισα να το πιέζω και βγήκε και τελικά ήταν μια μικρό αραχνουλα και έφυγε, τότε ξεκίνησα να μαζεύω τον ιστό της και είδα ότι στην γωνία που ξεκινούσε ο ιστός πάνω από το κάθισμα του παιδιού είχε μια μπεζ η άσπρη αράχνη μικρή, αυτές με τα μεγάλα πόδια και μάλλον ήταν νεκρή, μάζεψα τον ιστό λοιπόν και ξύπνησα.

Savvina

πριν από 9 μήνες 1 εβδομάδα

Καλησπέρα! Εγώ είδα στον ύπνο μου μια μεγάλη μαύρη αραχνη να είναι στον παράθυρο του σαλονιού μας και δεν μπορούσαμε να την σκοτώσουμε.Περιεργο αλλά. Μετά είδα ότι μόλις κοίταξα την αραχνη καλά έγινε Μαξίμου,πηδηξε πάνω μου ‼️ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΜΕΤΟΦΟΒΙΑ‼️ και ξεράσεις μες το στόμα μου, 2 φορές έγινε αυτό

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.