Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Αράχνη

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Αν δείτε στο όνειρό σας μια μεγάλη τρομακτική αράχνη και φοβηθήκατε, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε κέρδη από τις δουλειές σας και λεφτά, αλλά ταυτόχρονα θα περάσετε από χίλιους κινδύνους και μάλιστα αν δεν προσέξετε μπορεί να χάσετε κι όσα έχετε.

Αν η αράχνη που ονειρευτήκατε ήταν κατάμαυρη με κόκκινα στίγματα ή κατακόκκινη, πρέπει να προσέξετε γιατί παραμονεύει μεγάλος κίνδυνος. Το ίδιο όνειρο μπορει να είναι προμήνυμα για θάνατο μέσα στην οικογένεια.

Αν ονειρευτείτε μια δηλητηριώδη αράχνη ταραντούλα να σας τσιμπάει, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι οιωνός ότι θα δώσετε μια μάχη την οποία θα χάσετε και οι εχθροί σας θα νικήσουν. Αν όμως δείτε ότι σκοτώνετε αυτήν την αράχνη και βγάζετε το δηλητήριο της, αυτό σημαίνει ότι τελικά θα γευτείτε την επιτυχία ύστερα από αρκετές ατυχίες.

Αν δείτε στο όνειρό σας ιστό αράχνης είναι προμήνυμα επιτυχίας. Για μια νέα γυναίκα, μπορεί να σημαίνει και μια νέα ερωτική σχέση, γάμο ή αρραβώνα.

Σχόλια3

Δημητρης

πριν από 1 χρόνο 6 μήνες

Γεια σας, είδα στο όνειρο μου μου ότι οδηγούσα το αυτοκίνητο μου, όπως κοίταξα δίπλα μου είδα ότι βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα και ήταν δίπλα ο γιος μου στο καρεκλάκι του, κοίταξα πάλι μπροστά το δρόμο και μετά πάλι τον γιο μου, ξαφνικά είδα ότι υπήρχε ένα ιστός αράχνης που περνούσε πάνω από το καρεκλάκι του και τελείωνε στο χέρι μου, στην αρχή μου φάνηκε ένας απλός ιστός, όταν τον κοίταξα καλύτερα είδα ότι ήταν ένας παχύς ιστός αράχνης ο οποίος είχε ένα περίεργο χρώμα, γυάλιζε και είχε ιριδίζον μωβ χρώμα, μετά είδα ότι υπήρχε πάνω και μια αράχνη, μικρή σε μέγεθος, αυτές που πηδάνε και ήταν και αυτή σε σκούρο χρώμα και ιριδίζον μωβ χρώμα, είδα ότι ο ιστός ήταν προσκολλημένος στο χέρι μου και η αράχνη ακριβός από πάνω, πήγα να τραβήξω το χέρι μου σιγά σιγά και αυτή αντί να φύγει άρχισε να κατεβαίνει προς το χέρι μου, σταμάτησα να το τραβάω και σταμάτησε και αυτή, μετά αποφάσισα να το τραβήξω πάλι και τότε κατέβηκε στο χέρι μου και με τσίμπησε, δεν τρόμαξα , πήρα το χέρι μου και είδα ότι είχε κάτι μέσα σαν κεντρί, άρχισα να το πιέζω και βγήκε και τελικά ήταν μια μικρό αραχνουλα και έφυγε, τότε ξεκίνησα να μαζεύω τον ιστό της και είδα ότι στην γωνία που ξεκινούσε ο ιστός πάνω από το κάθισμα του παιδιού είχε μια μπεζ η άσπρη αράχνη μικρή, αυτές με τα μεγάλα πόδια και μάλλον ήταν νεκρή, μάζεψα τον ιστό λοιπόν και ξύπνησα.

Savvina

πριν από 1 χρόνο 11 μήνες

Καλησπέρα! Εγώ είδα στον ύπνο μου μια μεγάλη μαύρη αραχνη να είναι στον παράθυρο του σαλονιού μας και δεν μπορούσαμε να την σκοτώσουμε.Περιεργο αλλά. Μετά είδα ότι μόλις κοίταξα την αραχνη καλά έγινε Μαξίμου,πηδηξε πάνω μου ‼️ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΜΕΤΟΦΟΒΙΑ‼️ και ξεράσεις μες το στόμα μου, 2 φορές έγινε αυτό