ονειρο με δόντια

καλησπέρα.είδα ότι έβλεπα όνειρο μέσα στο όνειρο και έβλεπα οτι κουνιόντουσαν τα δόντια μου και άρχιζα και τα έβγαζα (3-4 στο σύνολο).. πήγα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και μετά έβγαλα και ένα πολύ μεγάλο και το έδωσα στην μητέρα μου.!!! μέτα ξυπνάω και ρωτάω μια κοπέλα γι αυτό το όνειρο και μου λέει οτι δεν σημαίνει κάτι κακό!!!!!!! και μέτα ξυπνάω εντελώς...
Μακης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.