ονειρο με δόντια

καλησπέρα.είδα ότι έβλεπα όνειρο μέσα στο όνειρο και έβλεπα οτι κουνιόντουσαν τα δόντια μου και άρχιζα και τα έβγαζα (3-4 στο σύνολο).. πήγα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και μετά έβγαλα και ένα πολύ μεγάλο και το έδωσα στην μητέρα μου.!!! μέτα ξυπνάω και ρωτάω μια κοπέλα γι αυτό το όνειρο και μου λέει οτι δεν σημαίνει κάτι κακό!!!!!!! και μέτα ξυπνάω εντελώς...
Μακης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.