Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Λευκό

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Γενικά τα όνειρα με λευκό χρώμα θεωρούνται καλά όνειρα ενώ πολλές φορές αντιμετωπίζονται ως σημάδια για καλές εξελίξεις.

Έτσι, οτιδήποτε λευκό κι αν δεις στο όνειρό σου ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει ότι λάβεις σύντομα χαρούμενες ειδήσεις. Επίσης, το λευκό μπορεί να δείχνει ότι έχεις αγνή αγάπη.

Αν δεις ότι φοράς λευκό φόρεμα, καλή τύχη σε περιμένει. Μπορεί να νιώσεις την αγάπη ή να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο.

Αν είσαι νέα γυναίκα και ονειρευτείς ένα όμορφο λευκό νυφικό, αυτό θεωρείται προμήνυμα είτε για μεγάλο έρωτα είτε ετοιμάζεσαι για τον γάμο των ονείρων σου.

Παρόμοια, αν ονειρευτείς το αγαπημένο σου πρόσωπο ντυμένο στα λευκά, αυτό σημαίνει πως σου έχει μεγάλη αγάπη κι εμπιστοσύνη.

Για τις γυναίκες που θα δουν στο όνειρό τους νύφη σε λευκό σπίτι, αυτό θεωρείται προμήνυμα ότι σύντομα θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αν ονειρευτείς λευκά πανιά καραβιού σε ήρεμη θάλασσα, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά σου, λεφτά και ευτυχία στο σπίτι σου.

Την ίδια ερμηνεία έχει και το όνειρο με λευκό άλογο, που θεωρείται προάγγελος για οικογενειακή ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους.

Αν δεις ότι πίνεις λευκό κρασί, αυτό σημαίνει καλή υγεία. Για τους παντρεμένους, μπορεί να σημαίνει όμως και ένα παιδί που θα έρθει σύντομα.

Αν ονειρευτείς λευκό χιόνι, αυτό συμβολίζει χαρές και έρωτες. Για όσους και όσες έχουν δεσμό, το λευκό χιόνι δείχνει δαχτυλίδι ή/και γάμο. Για τους παντρεμένους, το λευκό χιόνι σημαίνει χαρά από τον σύντροφο.

Αν δείς στο όνειρό σου ένα λευκό χαλί αυτό θεωρείται πως συμβολίζει την οικογενειακή ηρεμία και την γαλήνη.

Αν όμως δεις όνειρο με λευκό ψυγείο αυτό είναι οιωνός για μυστικά που κρύβονται και γρήγορα θα σου αποκαλυφθούν.

Ένα καθαρό και λευκό κρεβάτι σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις στενοχώριες και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Για τους αρρώστους, μπορεί να σημαίνει και γρήγορη ανάρρωση.

Ακόμα,  λευκό μαξιλάρι στο όνειρο σου, προμηνύει μέρες ευτυχισμένες και γεμάτες έρωτα.

Αν δεις άσπρη κότα ή λευκό κοτόπουλο σημαίνει ότι ξεκινά μια ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου.

 

Σχόλια