ηλικιωμένη γυναίκα

καλησπέρα..είδα ένα περίεργο όνειρο κ το μισό δεν το θυμάμαι καλά...ήμουν σ'ένα χώρο παλιό άγνωστο σε μένα και ήταν βρώμικος..δε θυμάμαι αν ήταν οι τουαλέτες..μετά βρέθηκα να περπατάω όμορφα και ήσυχα σε ένα πετρόστρωτο σχεδόν λευκό δρόμο όπως τα στενά δρομάκια στα νησιά και πέρασα μπροστά από ένα οίκημα λευκό ,το οποίο έμοιαζε εξωτερικά με νησιώτικο εκκλησάκι ,στην πόρτα του οποίου καθόταν μια μαυροφορεμένη ηλικιωμένη γυναίκα.Την κοιταξα και την προσπέρασα αν ένιωσα φοβο και το έκανα δε θυμάμαι ,αλλά αμέσως κοντοστάθηκα δεν θυμάμαι γιατί και γύρισα πίσω σ εκεινη και της έτεινα το χέρι μου σαν να μου το διαβάσει.Εκείνη το κοίταξε και μου είπε την υγειά σου να χεις.Μου φάνηκε παραξενο γιατι ήταν σαν να ήθελα να μου πει τη μοίρα μου και πως όλα θα πάνε καλά,αλλά μου είπε μόνο αυτό και αγχώθηκα..Τότε τη ρώτησα τι θα γίνει με τη δουλειά μου και αν θα με διώξουν κ της εξηγούσα πως αν με διώξουν δεν μπορώ να γυρίσω πάλι στο χωριό μου..εκείνη μου είπε απλά ένα καταλαβαίνω και τίποτα άλλο..δεν ξέρω πως νομίζω πω κάποιος κάτι ζήτησε αλλά θυμάμαι να μπήκα και μέσα στο οίκημα το οποίο έμοιαζε με λιτό σπίτι ,κοίταξα για λίγο γύρω σαν κάτι να έψαχνα..μετά ξύπνησα..
Σωτηρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.