φιλιά

γεια σας ειδα στο υπνο οτι ημουν εξω απο το σχολειο μου , κ αναρωτιουμουν τι εκανα εκει αφου έχω τελειώσει το σχολείο και στο όνειρο και στην πραγματικότητα εδώ κ 5 χρόνια κ περίμενα κάποιον κ βλέπω 2 κυρίες να μιλάνε για το άτομο που περίμενα κ να θέλουν να του κάνουν κακό και τρέχω μέσα στο σχολείο κ βλέπω ότι περίμενα το αγόρι που μου αρέσει (στην πραγματικότητα) και του φωνάζω τον συναντάω κ του λεω πρέπει να φύγουμε κ πάω να κατέβω τα σκαλιά και τα βλέπω γεμάτα πίσσα κ μου δίνει το χέρι του και τα περνάω τα σκαλιά! και ερχεται κοντά μου κ μου λέει νόμιζα οτι δεν μπορουσες να ζήσεις χωρις εμένα ή κανω λάθος και με ακουμπάει κ μου δίνει φιλί στο κεφάλι, ένιωσα μια ζεστασιά και χαμογελούσα και του έλεγα δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα αλλά πρέπει να φύγουμε απ εδώ και εκεί ξύπνησα σημαίνει κάτι;
φαιη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.