κοριτσακι

εια σας..θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ πολύ για ένα όνειρο που είδα..Έχω σοβαρή σχέση με μια κοπέλα!κι ονειρεύτηκα ότι καθόμουν στο κρεβάτι κι ήρθε ένα κοριτσάκι 2-3 χρόνων κι μ αγκάλιαζε κι μου έλεγε γλυκά λόγια στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σαν αδερφάκι μου αλλά μετά έμοιαζε την κοπέλας μου..στα χρώματα της στο δέρμα της κι ήταν παιδί μου τελικά διότι της έμοιαζε κι μετά το χάιδευα κ εγώ..θα ήθελα να μου πείτε τι σημαίνει αυτό?κι αν σημαίνει κάτι για την σχέση μου παρακαλώ πολύ!!
Ανώνυμος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.