Μασελα

Είδα ότι μου έφυγε απο το στόμα μου μια μασελα. Για την ακρίβεια τράβηξα μια κλωστή απο το στόμα μου κ έφυγε η μασελα. Αλλά δεν έμεινα χωρίς δόντια. Απο κάτω είχε αλλά δόντια.
Annie

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.