SPITI

Θα παραθέσω εν συντομία 2 όνειρα που τα είδαν η μητέρα μου και η αδερφή μου το ίδιο βράδυ και ίσως σχετίζονται μεταξύ τους. 1. Η μητέρα μου είδε ότι το σκυλί μας σκάλιζε το πάτωμα σε μια γωνιά στην κουζίνα του σπιτιού μας ( εκεί που βάζουμε τα σκουπίδια στην πραγματικοτητα και καμιά φορά τα κάνει άνω κάτω) και βρήκε μια τρύπα από όπου μπαινόβγαιναν φίδια και φοβόταν η μητέρα μου. Προσπαθούσε να τα χτυπήσει να τα βάλει πάλι μέσα αλλά έβγαιναν κι αλλά. Και κοίταξε μέσα στην τρύπα και ήταν πάρα πολλά βαθιά και της φάνηκε σαν να ήταν και ψάρια αλλά δεν είναι σίγουρη ίσως να ταν κι άλλα κουλουριασμένα φίδια. 2. Η αδερφή μου είδε ότι ο πατέρας της μητέρας μου (που έχει πεθάνει στην πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια και δεν τον είχαμε γνωρίσει) της ''άφησε'' ένα σπίτι. (Στην πραγματικοτητα δεν έχουμε κληρονομησει τιποτα απο τον παππου μας). Το 2ο με άγχωσε αρκετά.Δεν μου φαινεται καλο. Θα ηθελα οποια ερμηνεια μπορειτε να προσφέρετε ευχαριστω.
Evi

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.