Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Δάγκωμα

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σε δαγκώνει το αγαπημένο σου πρόσωπο, ο σύζυγος ή ο εραστής, πρέπει να γνωρίζεις ότι σε αγαπά αλλά και ότι παράλληλα σε ζηλεύει πάρα πολύ.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς να σε δαγκώνει κάποιος φίλος, γνωστός ή συγγενής, τότε πρόσεχε γιατί κάποιος εχθρός σου προσπαθεί να σου κάνει κακό.

Δάγκωμα από ζώο στο όνειρο είναι προμήνυμα να προσέχεις πολύ τους εχθρούς σου. Αν δεις ότι σε δαγκώνει σκύλος, άγριος και αιμοβόρος, αυτό δείχνει είτε ότι φοβάσαι κάποιον που δυσκολεύεις να ομολογήσεις ή ότι είσαι σε πολύ στρεσαρισμένη κατάσταση.

Αν δεις γάτα να σε δαγκώνει είναι ένδειξη ότι σε περιστοιχίζει κακία και φθόνος.

Αν δεις δάγκωμα καρχαρία, μάλλον έχεις επηρεαστεί από κάποιες ιστορίες που έχεις ακούσει.

Αν ονειρευτείς ότι εσύ δαγκώνεις κάποιον, τότε κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει το συγκεκριμένο άτομο το απεχθάνεσαι και μπορεί υπό προϋποθέσεις να συμπεριφερθείς πολύ εχθρικά απεναντί του. Εξαίρεση, αν δεις στο όνειρό σου να δαγκώνεις γλυκά το σώμα του φίλου σου, όπου αυτό είναι δείγμα για αγάπη, έρωτα και λαγνεία.

Εάν δεις δάγκωμα στο αφεντικό σου είτε από εσένα είτε από ζώο, αυτό δείχνει ότι έχεις προβλήματα με το πρόσωπό του και ενδόμυχα θα ήθελες να του δοθεί κάποιο μάθημα.

Η μόνη περίπτωση όπου το όνειρο με δάγκωμα είναι καλό, είναι όταν ονειρευτείς να δαγκώνεις κάποιο φρούτο ή γλυκό. Αν δεις να δαγκώνεις φρούτο, σημαίνει καλοπέραση, ενώ αν δεις ότι δαγκώνεις γλυκό ειναι δείγμα για καλή ερωτική ζωή.

Σχόλια2

Πηνελόπη

πριν από 4 χρόνια 12 μήνες

Ειδα ότι έπεσα μέσα σε ποτάμι το νερό ήταν καθαρό αλλά είχε πολλά βατράχια, τα οποία ορισμένα ήρθαν κ με χτύπαγαν με την γλώσσα τους και ήταν δηλητηριώδεις και με έκαιγε το δέρμα.Βγηκα από το νερό με την βοήθεια του συνχωρεμένου του μπαμπά μου , εκείνος με τράβηξε κ ήρθε κ η μαμά μου που είναι εν ζωή και με έβγαλαν από το νερό.

Γιάννης

πριν από 6 χρόνια 4 μήνες

Ειδα οτι βγήκα απο ενα γνωστο μου μινι μαρκετ και ειδα τους φιλους μου με το αμαξι του φιλου μου ... Μπηκα στη θεση του συνοδηγού οταν αυτοι κατεβηκαν να μπουν στο μινι μαρκετ και ξαφνικα ειδα οτι ημουν στο δικό μου αμαξι ... Ατη θεαη τπυ συνοφηγου στην ιδια μερια .. Και ο κολλητός μου ελυσε το χειροφρενο και αρχισε να κυλαει προς την εθνική που ερχονταν αμαξια. Οταν πηγα να δεσω το χειρόφρενο αυτος με δαγκωνε ατο χέρι και δεν με αφηνε !!