μακριά καστανά σγουρά μαλλιά

είδα την καλύτερη μου φίλη να έχει πολύ ωραία καστανά μακριά μαλλιά! Ήταν τόσο ωραία που ήθελα να πάω και εγώ στην κομμώτρια που πήγε εκείνη.
βίκυ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.