Να με σκοπεύουν με όπλο

είδα μια κοπέλα με μαύρα καρέ μαλλιά να με σκοπεύει με ενα μαύρο όπλο κ όταν έφυγα απο εκεί τρέχοντας είδα μια φίλη μ που ειναι μεγαλύτερη μ κ εχει μεγάλη μύτη, την είδα νύφη ντυμένη πολύ όμορφη κ πήρα μεγάλη χαρά που παντρευόταν. Φόραγε ενα κόκκινο κραγιόν κ μ έκανε πολυ εντύπωση !! Εγώ είμαι ανύπαντρη
Κερασία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.