Ο θάνατος μου

Είδα ότι με κυνηγάγε το αγόρι μου, ήμουν σε μια πλατεία πάνω από το σπίτι μου. Μετά από λίγη ώρα με έπιασε, άρχισε να με βαράει, μετά με βίασε. Μετά με μαχαίρωσε κάτω από το στήθος και στο μπούτι. Έπεσα κάτω, έβλεπα τα ρούχα μου όλα με αίματα, κράταγα το κινητό μου στο χέρι και φώναζα το όνομα της κολλητός μου. Μετά όταν γύρισα το κεφάλι θυμήθηκα ότι στο μέρος όπου ήμουνα λίγο πιο πέρα έμενε ένας παλιός μου φίλος. Πήγα μπουσουλωντας στο σπίτι του από κάτω, τα αίματα τρέχανε και αργοπέθενα, κατέβηκε κάτω ο φίλος μου αφού του χτύπησα το κουδούνι και του λέω "Σε ευχαριστώ που κατέβηκες. Χάρη σε εσένα θα ζήσω." και του λέω "Θα σου δώσω κάτι που πάντα ήθελες αλλά δεν στο είχα δώσει ποτέ". Τον φίλησε, του είπα ευχαριστώ και πέθανα στην αγκαλιά του.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.