gkriza mallia

Είδα ότι ήμουν στο σπίτι του πρωην φιλου μου κ καθομασταν κανονικά.Αυτός έδειχνε σχετική αμηχανία καθώς ήταν κ φανερά αδυνατισμένος κ με αρκετά γκρίζα μαλλιά κ ενώ μιλούσαμε καποιοι συμφοιτητες του τ εκαναν μια πλακα κ εκει εδειξε χαρουμενος.Αργοτερα ημασταν σε εναν εξωτερικο χωρο κ μετα συμφιλιωθηκαμε κ με αγκαλιασε κ ενιωσα ομορφα για την ευκαιρια αυτη.
ρουλα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ένα ή περισσότερα παιδιά...

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.