Πυροβολισμός

Ήμουν σε ένα χωματόδρομο και φορούσα μαύρα ρούχα και ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος ή κάποια αλλά δεν μπορούσα να δω καθαρά ποιος ήταν ρωτάω Ποιος είναι; αλλά δεν μου απαντάει και εκείνη την ώρα ακούγεται ένας πυροβολισμός και βρίσκομαι κάτω στο χώμα νεκρή, ήταν λες και ήμασταν δύο γιατί έβλεπα τον εαυτό μου κάτω στο χώμα νεκρή με τα μαύρα ρούχα και μετά πάνω από το πτώμα μου ήμουν εγώ πάλι αλλά με άσπρα ρούχα. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το έχω δει 6 φορές αυτό το όνειρο και δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Ερμιόνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.