Πυροβολισμός

Ήμουν σε ένα χωματόδρομο και φορούσα μαύρα ρούχα και ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος ή κάποια αλλά δεν μπορούσα να δω καθαρά ποιος ήταν ρωτάω Ποιος είναι; αλλά δεν μου απαντάει και εκείνη την ώρα ακούγεται ένας πυροβολισμός και βρίσκομαι κάτω στο χώμα νεκρή, ήταν λες και ήμασταν δύο γιατί έβλεπα τον εαυτό μου κάτω στο χώμα νεκρή με τα μαύρα ρούχα και μετά πάνω από το πτώμα μου ήμουν εγώ πάλι αλλά με άσπρα ρούχα. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το έχω δει 6 φορές αυτό το όνειρο και δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Ερμιόνη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.