Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σαύρα

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Σχόλια3

Γιώτα Κ.

πριν από 12 μήνες

Καλησπέρα, χθες το βράδυ είδα στον ύπνο μου εμένα και την κολλητή μου σε ένα περίεργο μέρος που δεν έχω βρεθεί ποτέ Μου, έτσι πως μιλούσαμε ξαφνικά βλέπω ότι από τον αριστερό της όμως έβγαινε μια πράσινη σαύρα (η κολλητή μου δεν αντέδρασε καθόλου) ξαφνικά η σαύρα έτσι όπως ήταν μέσα στα αίματα πετάχτηκε προς εμένα και άρχισε να με κυνηγάει, στο τέλος νομίζω ότι την κυνηγούσα εγώ ( δεν θυμάμαι ξεκάθαρα)

ΤΕΟ ΜΠΑΝΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

πριν από 4 χρόνια 6 μήνες

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ,ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΓΙΓΑΝΤΙΟ Τ-ΡΕΞ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΡΟΖ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ,Η ΑΥΛΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ,ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΘΑΜΝΟΙ ΞΑΦΝΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΛΩΡΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΠΕΡΙΚΑΛΩ,ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΙΝΓΚΚ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΣΟ,ΑΡΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΑ ΚΟΛΩΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ,ΧΡΑΤΣ ΧΡΑΤΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΣΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥ,ΑΧΧΧΧ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧ ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?

Γιάννης

πριν από 6 χρόνια 3 μήνες

Ειδα οτι ημουν σε ενα γνωστο δρομακι και πισω μου ηταν μερικοι φιλοι μου και αραζανε σε ενα μαγαζακι με δασακι που εχει .. Εγω περασα απο μπροατα τους με χαιρετησαν και μετα απο λιγο βλεπω 5 μετρα μπροστα μου μια κοκκινη σαυρα τα πεταγετε και να κανει ελιγμούς .. Δεν επιτέθηκε σε κανεναν.. Ηρθε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι ειναι κοκκινη σαυρα και δεν εχει ξανα δει αλλα οι υπολοιποι δεν πιστευαν ...