Ειδα ονειρο

Καλημερα, ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν σε ενα κεφαλοχωρι με τη μηχανη και εφευγα, τυχαια σε ενα υψωμα που εκανε τερμα το λεωφορειο, ηταν μεζεμενοι αρκετοι ανδρες και μεσα σ αυτους και ο πρωην, του ειπα οτι ηθελα να του μιλησω. Ηταν απομακρος ξινησμενος που με ειδε και μαλλον δεν ηθελε να τον ενοχλησω. Υστερα ειδα οτι καναμε παθιασμενο ερωτα μεσα σε ενα σταματημενο λεωφορειο. Το προσωπο του ηταν λιγο πρησμενο στα ματια και ηταν καλυμενο απ τα ανω βλεφαρα και κατω με ενα ασπρο σημαδι. Τι σημαινει?
ΣΟΦΙΑ ΕΙ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.