ψαρια- καβουρι

Στο σπιτι του σαλονιου μου ειδα πρωτη εγω ενα μικρο ψαρακι να κολυμπαει (καλογρια λεγεται το ειδος που ειδα)..και μετα εμφανιστικαν αλλα δυο μεγαλουτσικα ψαρια..που κολυμπουσαν χωρις να βλεπω νερο. Μετα κατω απο μια πολυθρονα προσεξα εναν τεραστιο κοκκινο καβουρα επιθετικο με μεγαλες δαγκανες... Τοτε ηρθαν και οι υπολοιποι της οικογενειας..και η προθεσιμας ηταν να τα πιασουμε για να τα φαμε... Αλλα αμεσως ξυπνησα..! Οποιος μπορει να το εξηγησει... σας παρακαλω.. Ευχαριστω εκ των προτερων..!!!
βιβη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.