dontia

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΟΝΤΙ. ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΞΕΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΠΡΑ .ΤΟΤΕ ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ
popiz

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.