Ειδα τη γυναικα μου γυμνη στον υπνο μου.

ειμουν σε ενα χωρο μαζι με την μητερα μου και δυο φιλους μου και η γυναικα μου ηταν ημιγυμνη και φλερταρε με τους φιλους μου μπροστα σε εμενα και την μητερα μου.οι φιλοι μου στο ονειρο το πειραν σαν σημαδη πως ηθελε να με πειραξει αλλα αυτη εκανε σαν να μην ημασταν εκει εγω και η μητερα μου..τη να σημαινει να ανυσηχω?
Μακης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;