παλιο σπιτι με ποντικια

καλημερα ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα παλιο σπιτι με ποντικια και ηθελα να φυγω καταφερα και εφυγα απο την πορτα αλλα επρεπε να περασω απο την μια πλευρα στην αλλη χωρις να πεσω στον ακαλυπτο που υπηρχε , δυστηχως επεσα ομως και εκει ηταν ενα ποντικι το οποιο πρωσπαθουσα να του δωσω να φαει κατι που ηταν στο πατωμα και του φωναζα φαε αυτο φαε αυτο αλλα ματαια με δαγκωσε πονεσα και ξυπνησα
νατσα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.