απίστευτη ομορφιά

καλησπερα σας, εχτες το βραδυ ειδα στο ονειρο μου οτι ειμουν απιστευτα ομορφη. κατι σαν νεραιδα. ειχα μαυρα η καστανα μαλλια μακρια με μπουκλες ενα υπεροχο πρωσοπο βαμμενη ελαφρα φορουσα ασπρομαυρο φορεμα κ ενα παλτο μαυρο ασπρες μικρα σκουλαρικια. ειδα τον πατερα μου ο οποιος εχει πεθανει να με περιμενει καπου να παμε κ να με καμαρωνει. ηταν ολα κανονικα σαν μην ειχε πεθανει . τι σημαινει σας παρακαλω
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ *

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.