ομορφια

καλησπερα σας, εχτες το βραδυ ειδα στο ονειρο μου οτι ειμουν απιστευτα ομορφη. κατι σαν νεραιδα. ειχα μαυρα η καστανα μαλλια μακρια με μπουκλες ενα υπεροχο πρωσοπο βαμμενη ελαφρα φορουσα ασπρομαυρο φορεμα κ ενα παλτο μαυρο ασπρες μικρα σκουλαρικια. ειδα τον πατερα μου ο οποιος εχει πεθανει να με περιμενει καπου να παμε κ να με καμαρωνει. ηταν ολα κανονικα σαν μην ειχε πεθανει . τι σημαινει σας παρακαλω
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ *

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.