ομορφια

καλησπερα σας, εχτες το βραδυ ειδα στο ονειρο μου οτι ειμουν απιστευτα ομορφη. κατι σαν νεραιδα. ειχα μαυρα η καστανα μαλλια μακρια με μπουκλες ενα υπεροχο πρωσοπο βαμμενη ελαφρα φορουσα ασπρομαυρο φορεμα κ ενα παλτο μαυρο ασπρες μικρα σκουλαρικια. ειδα τον πατερα μου ο οποιος εχει πεθανει να με περιμενει καπου να παμε κ να με καμαρωνει. ηταν ολα κανονικα σαν μην ειχε πεθανει . τι σημαινει σας παρακαλω
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ *

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.