τσιγγανοι

(Στο όνειρο)ήμουν στο λύκειο και έξω από τα κάγκελα. υπήρχαν τσιγγάνοι. Μια φίλη μου πλησίασε διστακτικά αλλά γύρισε πίσω μαζί μου αμεσως .Τότε οι τσιγγάνοι πηδηξαν από τα κάγκελα και πήραν όλους τους μαθητές.Τι σημαίνει επειδη με ανυσηχησε λιγο.
Άννα

Ετικέτες

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

πριν από 6 χρόνια 8 μήνες

Καλησπερααα!Λοιπόν πηγαινα με δυο φιλους μου και μια φιλη μου σε μια γωστη παραλιαα.Ηταν βραδυ και στις βρύσες υπηρχαν κατι γύφτοι κρυμμένοι απο παντου (το μερος εκει δεν ηταν ακριβως οπως ειναι)...ηταν καπως σαν βουνο και σε διαφορετικά σημεια θα ειχε 5-6 γύφτους...Και λεω στην παρεα μου "αντε τελειωνετε πιείτε νερό μην τα βάζετε μαζί τους" και δν με άκουγαν ειχαμε εναν φακό μαζι μας και φωτιζαμε στα σημεια που ήταν οι γυφτοι ομως αυτοι συνέχιζαν να σφυρίζουν και να ερχόντουσαν ολο και πιο κοντα μας...και λεεω "τρέξτε παμε να φυγουμε"... και ετσι όπως φευγαμε ενω να μπουμε στο αυτοκινήτο μας τα παιδια μπήκαν σε ενα μαυρο ενω εγώ έτρεξα να μπω στο δικο μας...η παρεα μου μπηκε στο μαυρο αμαξι και φύγανε ενω εγώ εμεινα μονη μου...ξεκίνησα να τρέχω και παντού ακουγα το σφύριγμα των γυφτων...κατέβαινα σε ενα βουνο και ειχα κάστανα μαλλιά και μαζεμένα και ειχε υδρωσει ολο μου το προσωπο ανέβαινα σε ταρατσεες για να μην με φτάσουν...εντωμεταξύ εβλεπα στο όνειρο μου οτι εβλεπα όνειρο και έλεγα τι θα κανω τωρα θα με σκοτώσουν αν μεινω εδω.. Αυτο!Τι σημαίνει ;

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!