θαλασσα αγκαλιά

ημουν στην θαλασσα μεσα με τον πρωην μου και με επερνε αγκαλια μετα οταν βγηκαμε εξω ηρθε και ελα αλλος κυριος δεν θυμαμαι αλλο μονο μεχρι εκει
κατερινα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.