Νεκρό να κρατάει λεφτά

Είδα τον νεκρό πατέρα μου να έχει πολλά χρήματα στα χέρια του και να έχει φέρει συνεργείο στο σπίτι μου κ να το ανακαινίζει. Τον ρωτούσα που τα βρήκε τα χρήματα διότι ήταν πολλά κ δεν μου απαντούσε. Του ζήτησα να μου δώσει χρήματα να πάρω παπούτσια (100 ευρώ) αλλά εάν κατάλαβα καλά μου έδωσε ψευτικά χρήματα όπως της μονόπολης. Γενικά κυκλοφορούσε στο σπίτι και έβγαζε επειδεικτικά δεσμίδες χρήματα και πλήρωνε τους μηχανικούς που ο ίδιος είχςε καλέσει να το ανακαινίσουν. Ευχαριστώ
Σταύρος Σταυρόπουλος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.