"Αγαπημένο Πρόσωπο"

Βλέπω τον τελευταίο καιρό στο όνειρό μου την κοπέλα, με την οποία είμαι ερωτευμένος εδώ και χρόνια, να είναι αρκετές φορές αδιάφορη απέναντι μου σαν να μην υπάρχω ή σαν μην δίνει σημάσία σε αυτά που της λέω (λόγια αγάπης, στοργής ενδιαφέροντος κτλ.). Λίγες φορές βλέπω ότι μου λέει λόγια αγάπης η κάνει τρυφερές κινήσεις για να μου δείξει οτι με νιάζεται... και τελευταία σε όνειρο όταν της είπα ότι χαίρομαι που είναι χαρούμενη μου απάντησε και αυτή το ίδιο αλλα με έναν τρόπο που δεν με έπειθε... Να πω επίσης πως αυτή η κοπέλα μου έκανε, μετά από χρόνια γνωριμίας μεταξύ μας, ερωτική εξομολόγιση πριν κάποιους μήνες (αυτο συνέβει στα αλήθεια δεν το έιδα σε όνειρο). Ευχαριστώ για όποια βοήθεια!
Αναζητητής

Ετικέτες

Γεωργια

πριν από 3 χρόνια 4 μήνες

Ειδα στο ονειρο μου πως ημουν με τοκ ανρθωπο ππυ θελω τωρα τελευταια και ειμαι σηνεχεια μαζι του

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.