πισινα -φιλια -αμαξα

Περπατούσα μαζί με μια φίλη μου σε ένα πολυσύχναστο χώρο την νύχτα οπίου ήταν επικίνδυνα ,καθώς περπατούσαν άντρες κουκουλοφόροι όμως δεν ήταν εχθρικοί αλλά διασκέδαζαν .Δεν είμασταν οι μόνες κοπελιές κάποια στιγμή με άρπαξε ένας αφού πρώτα κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε φιληθήκαμε και μετά βρεθήκαμε σε μια πισινά με καθαρό νερό φιλιομασταν και εγώ τον φιλούσα στον λαιμό και μετα βρεθήκαμε γυμνοι όμως δεν επετρεψα να κανουμε ερωτα και εβαλα ένα μεγαλο πρασινο μαξιλαρι μπροστα στο σωμα μου .Εν το μεταξι η φιλη μου ,φωναζε και ελεγε ότι είναι επικινδυνα και δεν καταλαβε για πιο λογο μπήκαμε στην πισινα , δεν της εδωσα σημασια και εφυγε. Ακολουθως μετα από λιγη ωρα καθως ξημερωνε ενιωθα εγκλειστη και ηθελα να ξεφυγω από εκει μεσα αφου τελικα εγινε ένα καφενειο γεματο αντρες. Μετα ηρθε ενας αντρας οπου μου εδωσε μια αμαξα ασπρη με 2 ασπρα αλογα που ειχαν λιγες ανταυγιες ροζ στην ουρα.Ο αντρας μου ελεγε ότι αφου δεν ξαναιππευσα αλογο θα πρεπει να το ιππευσει καπιος άλλος για να με μεταφερει.Εγω όμως δεν ειχα εμπιστοσυνη και ηθελα να το ιππευσω μονη μου τελικα βγηκα πανω στην αμαξα και εφυγα.(με τον αντρα που μου εφερε την αμαξα δεν υπηρχε καμια ερωτικη ελξη και ηταν αρκετα μεγαλύτερος μου)
χρυσο

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.