ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ.ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΦΑΡΜΑΚΙΟΥ.
ΕΛΕΝΗ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.