Νεκρη, ντυμενη στα λευκα, ημιγυμνη με χρυσα φλουρια στα χερια

Καλημέρα!! Παρασκευη προς Σαββατο μια φιλη ειδε οτι ημουν νεκρη, ντυμενη με εναν λευκο χιτωνα απο την μεση και κατω και το πανω μερος του σωματος γυμνο. Με ειδε οτι ημουν ομορφη και γενικα χαρουμενη. Κρατουσα στα χερια μου χρυσα φλουρια και της ειπα οτι εκει που ημουν μας τα δινουν. Τι σημαινει?
Βικυ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.