Κακά σκυλου

Γεια σας !ειδα στον ύπνο μου οτι καθομουν σε ενα καναπέ υποτιθεται του σπιτιου μου κ δίπλα μου ηταν ενα μεγάλος σκύλος πολυ ήσυχος κ τον κοιτουσαμε που κοιμόταν κ ηταν χαριτωμενος αλλα εγω ήθελα να σηκωθεί απο τον καναπέ κ η κοπέλα που το ειχε την οποία δεν την ξερω στην πραγματικότητα πήγε να το σηκώσει κ είδαμε οτι ειχε κανει μια μεγαλη κουραδιτσα κ λέω δεν πρόκειται μα την πάρω εγω κ η κοπέλα έτρεξε γρήγορα κ την πήρε με ενα χαρτομάντηλο προσεχτικά κ ειχε μείνει σαν λεκιες στον καναπε πολυ μικρός κ τον καθαρισαμε μαζι με την κοπέλα χωρίς να λερωθουμε κ χάρηκα που έφυγε ο λεκιες!
Καλλια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!