καραβι απομακρύνεται χωρίς τον άντρα μου

Είμαι στο αυτοκίνητο με τους γονείς, την αδελφή και τον άντρα μου και περιμένουμε στο λιμάνι να επιβιβαστουμε στο καράβι για Νάξο. Ο άντρας μου κατεβαίνει από το αυτοκίνητο γιατί διαπιστώνει ένα λάθος στο εισιτήριο του και τρέχει στα εκδοτήρια να ρωτήσει μήπως υπάρχει πρόβλημα. Έρχεται η ώρα να επιβιβαστουμε και δεν βλέπω στην προβλήτα πουθενά τον άντρα μου ο οποίος είχε ξεχάσει το κινητό του στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να τον ενημερώσω. Βγαίνω γρήγορα με την αδερφή μου στο κατάστρωμα και βλέπω πως το πλοίο αναχωρεί και την θάλασσα γαλήνια. Το βλέμμα ψάχνει με αγωνία στην προβλήτα τον άντρα μου, φωνάζω στους ναυτικούς να τον περιμένουν (μάταια) και το πλοίο τελικά φεύγει. Τότε είδα τον άντρα μου να ξεπροβάλλει τρέχοντας από τα εκδοτήρια και να χτυπιέται που το έχασε ενώ παράλληλα μου φώναζε "θα προλάβω το επόμενο".
Ρένα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.