καραβι απομακρύνεται χωρίς τον άντρα μου

Είμαι στο αυτοκίνητο με τους γονείς, την αδελφή και τον άντρα μου και περιμένουμε στο λιμάνι να επιβιβαστουμε στο καράβι για Νάξο. Ο άντρας μου κατεβαίνει από το αυτοκίνητο γιατί διαπιστώνει ένα λάθος στο εισιτήριο του και τρέχει στα εκδοτήρια να ρωτήσει μήπως υπάρχει πρόβλημα. Έρχεται η ώρα να επιβιβαστουμε και δεν βλέπω στην προβλήτα πουθενά τον άντρα μου ο οποίος είχε ξεχάσει το κινητό του στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να τον ενημερώσω. Βγαίνω γρήγορα με την αδερφή μου στο κατάστρωμα και βλέπω πως το πλοίο αναχωρεί και την θάλασσα γαλήνια. Το βλέμμα ψάχνει με αγωνία στην προβλήτα τον άντρα μου, φωνάζω στους ναυτικούς να τον περιμένουν (μάταια) και το πλοίο τελικά φεύγει. Τότε είδα τον άντρα μου να ξεπροβάλλει τρέχοντας από τα εκδοτήρια και να χτυπιέται που το έχασε ενώ παράλληλα μου φώναζε "θα προλάβω το επόμενο".
Ρένα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.