καραβι απομακρύνεται χωρίς τον άντρα μου

Είμαι στο αυτοκίνητο με τους γονείς, την αδελφή και τον άντρα μου και περιμένουμε στο λιμάνι να επιβιβαστουμε στο καράβι για Νάξο. Ο άντρας μου κατεβαίνει από το αυτοκίνητο γιατί διαπιστώνει ένα λάθος στο εισιτήριο του και τρέχει στα εκδοτήρια να ρωτήσει μήπως υπάρχει πρόβλημα. Έρχεται η ώρα να επιβιβαστουμε και δεν βλέπω στην προβλήτα πουθενά τον άντρα μου ο οποίος είχε ξεχάσει το κινητό του στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να τον ενημερώσω. Βγαίνω γρήγορα με την αδερφή μου στο κατάστρωμα και βλέπω πως το πλοίο αναχωρεί και την θάλασσα γαλήνια. Το βλέμμα ψάχνει με αγωνία στην προβλήτα τον άντρα μου, φωνάζω στους ναυτικούς να τον περιμένουν (μάταια) και το πλοίο τελικά φεύγει. Τότε είδα τον άντρα μου να ξεπροβάλλει τρέχοντας από τα εκδοτήρια και να χτυπιέται που το έχασε ενώ παράλληλα μου φώναζε "θα προλάβω το επόμενο".
Ρένα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.