καραβι απομακρύνεται χωρίς τον άντρα μου

Είμαι στο αυτοκίνητο με τους γονείς, την αδελφή και τον άντρα μου και περιμένουμε στο λιμάνι να επιβιβαστουμε στο καράβι για Νάξο. Ο άντρας μου κατεβαίνει από το αυτοκίνητο γιατί διαπιστώνει ένα λάθος στο εισιτήριο του και τρέχει στα εκδοτήρια να ρωτήσει μήπως υπάρχει πρόβλημα. Έρχεται η ώρα να επιβιβαστουμε και δεν βλέπω στην προβλήτα πουθενά τον άντρα μου ο οποίος είχε ξεχάσει το κινητό του στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να τον ενημερώσω. Βγαίνω γρήγορα με την αδερφή μου στο κατάστρωμα και βλέπω πως το πλοίο αναχωρεί και την θάλασσα γαλήνια. Το βλέμμα ψάχνει με αγωνία στην προβλήτα τον άντρα μου, φωνάζω στους ναυτικούς να τον περιμένουν (μάταια) και το πλοίο τελικά φεύγει. Τότε είδα τον άντρα μου να ξεπροβάλλει τρέχοντας από τα εκδοτήρια και να χτυπιέται που το έχασε ενώ παράλληλα μου φώναζε "θα προλάβω το επόμενο".
Ρένα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.