Χρήματα-Παιδιά

Μπήκα σε ένα δωμάτιο(σαν αποθήκη) και υπήρχαν πάνω στα ράφια δεσμίδες(πολλές) πεντακοσάρικα. Αρχικά και έπαέρνα, εβαζα τις δεσμίδες στις τσέπες μου, στις μπροστινες και στις πίσω μέχρι που δεν χωρούσαν άλλα. Ωστόσο κρατούσα και ένα αγόρι (2-3 ετων) στην αγκαλιά μου όταν ήμουν στο δωμάτιο, με το οποίο είχα δεθεί πάρα μα πάρα πολύ καθώς το είχε παρατήσει η μαμά του μαζί με την αδελφή του στην πόρτα μου. Η αδελφή του ηταν λίγο μεγαλύτερη, εγώ είχα δεθεί πιο πολύ με το αγοράκι και δεν διανοούμουν να το αφήσω και αυτό είχε δεθεί μαζί μου. Τα παιδιά δεν είναι γνωστά μου πρόσωπα..και τα άφησε η μαμά τους στην πόρτα μου. Αυτό έγινε πριν βρώ τα λεφτά, όταν τα βρήκα (τα λεφτά) κρατούσα μόνο το αγόρι το οποίο το είχα πάντα στην αγκαλιά μου. Τι σημαίνει αυτό το ονειρο;Τι σημαίνουν τα παιδιά και οι δεσμίδες με τα πεντακοσάρικα;
Aγγελική

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.