Χρήματα-Παιδιά

Μπήκα σε ένα δωμάτιο(σαν αποθήκη) και υπήρχαν πάνω στα ράφια δεσμίδες(πολλές) πεντακοσάρικα. Αρχικά και έπαέρνα, εβαζα τις δεσμίδες στις τσέπες μου, στις μπροστινες και στις πίσω μέχρι που δεν χωρούσαν άλλα. Ωστόσο κρατούσα και ένα αγόρι (2-3 ετων) στην αγκαλιά μου όταν ήμουν στο δωμάτιο, με το οποίο είχα δεθεί πάρα μα πάρα πολύ καθώς το είχε παρατήσει η μαμά του μαζί με την αδελφή του στην πόρτα μου. Η αδελφή του ηταν λίγο μεγαλύτερη, εγώ είχα δεθεί πιο πολύ με το αγοράκι και δεν διανοούμουν να το αφήσω και αυτό είχε δεθεί μαζί μου. Τα παιδιά δεν είναι γνωστά μου πρόσωπα..και τα άφησε η μαμά τους στην πόρτα μου. Αυτό έγινε πριν βρώ τα λεφτά, όταν τα βρήκα (τα λεφτά) κρατούσα μόνο το αγόρι το οποίο το είχα πάντα στην αγκαλιά μου. Τι σημαίνει αυτό το ονειρο;Τι σημαίνουν τα παιδιά και οι δεσμίδες με τα πεντακοσάρικα;
Aγγελική

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Η εκκλησία, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.