Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πετσέτα

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Γενικά μιλώντας, μια πετσέτα συμβολίζει συνήθως την καθαρότητα, την περιποίηση και την υγεία. Το ίδιο συμβολίζει η λευκή πετσέτα και στα όνειρά μας.

Έτσι, αν δείτε μια ωραία και καθαρή πετσέτα στο όνειρό σας, ο ονειροκρίτης το θεωρεί αυτό ως οιωνό για ευτυχία.  Αντίθετα, αν ονειρευτείτε μια λερωμένη πετσέτα, τότε είναι κακό σημάδι, για φτώχεια, αρρώστια, ή απογοητεύσεις και ατυχίες.

Επίσης, αν ονειρευτήκατε μια πετσέτα και νιώθατε χαλάρωση, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη σας για ανάπαυση, ή την ανάγκη να βάλετε ένα τέλος στις καθημερινές ανησυχίες και δυσκολίες. Αν νιώθετε κουρασμένοι, το όνειρο αυτό μπορεί να είναι απλά ένα υποσυνείδητο μήνυμα ότι χρειάζεστε διακοπές!

Παρόμοια, αν δείτε τον εαυτό σας να ξαπλώνετε σε μια πολύχρωμη πετσέτα στην παραλία αυτό είναι σύμβολο της ανάγκης σας για αναψυχή και απόλαυση. Ενδέχεται επίσης να αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες σας για διασκέδαση στη ζωή. Για τους παντρεμένους, τα όνειρα με πετσέτες στην παραλία ίσως είναι δείγμα ότι έχουν βαρεθεί την ερωτική τους ζωή και θέλουν κάτι καινούριο.

Η κόκκινη πετσέτα στο όνειρο είναι σύμβολο πάθους. Για τη νέα γυναίκα που βλέπει στο όνειρό της μια κόκκινη πετσέτα, αυτό ίσως είναι οιωνός για μια νέα ερωτική σχέση.

Αν δείτε στο όνειρό σας πετσέτες γεμάτες με αίμα, αυτό συμβολίζει την ένταση και τον πόνο, την καταπίεση ή συναισθήματα που είναι δύσκολο να εκφραστούν. Γενικά, μια ματωμένη πετσέτα δεν είναι καλό πράγμα. Στην πιο απλή περίπτωση μπορεί να δείχνει ότι «πονάτε» ακόμα για κάποιο πρόσωπο. Ίσως, να είναι και οιωνός για κάποιον χωρισμό.

Ακόμα χειρότερα, αν δείτε μια σχισμένη πετσέτα στο όνειρό σας, αυτό προμηνύει καταστροφή. Για τους επιχειρηματίες, η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης είναι απλή και προφανής: ακύρωση σχεδίων.

Αν δείτε πεταμένη πετσέτα ή πέτρες πάνω σε πετσέτα, αυτό ο ονειροκρίτης δεν το θεωρεί καλό σημάδι. Όσο περισσότερες ή μεγαλύτερες πέτρες δειτε στην πετσέτα σας τόσο μεγαλύτερα μπορεί να είναι τα προβλήματα  που θα αντιμετωπίσετε.

Τέλος, αν δείτε στο όνειρό σας έναν πεθαμένο να κρατά μια πετσέτα, αυτό είναι προμήνυμα για κάποιο μυστικό που έχετε. Αν ο πεθαμένος πλένει την πετσέτα, τότε κατά τον ονειροκρίτη το μυστικό δε θα αποκαλυφθεί. Αν δείτε πεθαμένο να σας δίνει μια πετσέτα, αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση από κάποιο κοντινό πρόσωπο είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά.

Σχόλια