κουταβακι γινεται μωρο

Ειδα οτι βρηκα με τον αδερφο μου ενα νεογεννητο κουταβακι πεταμενο πηγα να το μαζεψω αλλα ο αδερφος μου μου λεει προσεχε φαινεται αρωστο(ειχε πολυυυ αραιο τριχωμα) το τυληξα με κουβερτα κ το πηρα αγκαλια αλλα απο τη μεση κ κατω ηταν παραλυτο κ πονουσε. Εκανα μεγαλο ταξιδι μονη μου τωρα για να το παω σπιτι οδηγοντας ποδηλατο(δεν εχω ποδηλατο) στη διαδρομη μεταμορφωνεται σε προωρο μωρακι τοσοδουλικο που κ αυτο ποναει απο τη μεση κ κατω. Ολο χαμογελουσε, μου επεσε μερικες φορες κατω κ εκλεγε αλλα μολις το επερνα αγκαλια ηρεμουσε κ χαμογελουσε. Τελικα πηγα με αυτο στο πατρικο μου στους γονεις μου. Τι σημαινει αυτο?
Σαρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με γέννα.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;