κουταβακι γινεται μωρο

Ειδα οτι βρηκα με τον αδερφο μου ενα νεογεννητο κουταβακι πεταμενο πηγα να το μαζεψω αλλα ο αδερφος μου μου λεει προσεχε φαινεται αρωστο(ειχε πολυυυ αραιο τριχωμα) το τυληξα με κουβερτα κ το πηρα αγκαλια αλλα απο τη μεση κ κατω ηταν παραλυτο κ πονουσε. Εκανα μεγαλο ταξιδι μονη μου τωρα για να το παω σπιτι οδηγοντας ποδηλατο(δεν εχω ποδηλατο) στη διαδρομη μεταμορφωνεται σε προωρο μωρακι τοσοδουλικο που κ αυτο ποναει απο τη μεση κ κατω. Ολο χαμογελουσε, μου επεσε μερικες φορες κατω κ εκλεγε αλλα μολις το επερνα αγκαλια ηρεμουσε κ χαμογελουσε. Τελικα πηγα με αυτο στο πατρικο μου στους γονεις μου. Τι σημαινει αυτο?
Σαρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με γέννα.